Can students or children help build our tour?
Last checked 30 October 2026
Not with their own accounts: an account is for people aged 18 and over, so a student cannot be invited to a tour. A teacher or another adult builds the tour in their own account, and students can help with what goes into it, such as taking the photos or writing the room descriptions that the adult then adds. Anyone, of any age, may look at a tour its owner has made public. The age rule is in clause 1.5 of the Terms.
Read more: Invite collaborators to a tour and set their role
More about teams and community
- Can I share a tour with a client?
- Can I let someone upload photos but not delete anything?
- Can I transfer a tour to someone else?
- Can I turn off comments on my post or tour?
- Can a collaborator edit only some rooms of a tour?
- Can a collaborator publish my tour?
- Can collaborators delete panoramas?
- Can the people I invite see my other tours?
- Can two people edit a tour at the same time?
- How do I invite someone to view or edit my tour?
- How long can I look at a tour Panoramr or my photographer offered me?
- How long does someone have to accept a tour I transfer to them?
- Should my photographer build the tour in my account or in theirs?
- Who can edit my tour, and how do I see who has access?
- Why did I get an email saying someone wants me to take over a tour?
- How do I hand a tour to my client?
- My client has no account: can I still hand over a tour?
- Can I still edit a tour after handing it over?
- Who pays for renewals after I hand a tour over?